Indbundet boks til produkt kataloger​

For Umicore Building Products Scandinavia A/S i Silkeborg har ReklameTryk trykt og monteret denne super flotte indbundne æske til virksomhedens produktkataloger og vareprøver.

Æsken har et format på 320 x 240 x 65 mm som svarer til størrelsen på et A4 ringbind i højde og bredde. Boksen er forsynet med gevær knap lukning og visitkortholder på indvendig side af låget og er særdeles velegnet til at samle flere forskellige produktkataloger til kunder, så det præsenteres professionelt.

Æsken er trykt på 150 grams Silk, som har fået en ridsefast mat kachering og er opklæbet på 1,9 mm pap. Udover at kacheringen giver æsken længere holdbarhed, så giver det også en rigtig flot finish.

Umicore Building Products Scandinavia A/S varetager salget af produkter fra VMZINC, som udvikler og producerer tagsystemer, facadesystemer og tagrender i zink.

Har du et ønske om en tilsvarende æske til din virksomhed, kan du kontakte os på tlf. 97 14 14 55. Vil du se, hvad vi ellers har lavet af eksklusive tryksager, kan du få inspiration her: Idebank.

Karina Jensen, marketingkoordinator i Umicore, udtaler flg.:


​"Reklametryk Herning har lavet et ”boxbind” for os - en form for samlekasse til vores brochurer og vareprøver.

Det var utroligt vigtigt for mig, at kassen blev perfekt udført, idet den skal være en central del af vores arbejde, når vi er hos kunder og præsenterer vores produkter. Jeg valgte selv mål og design, så mange faktorer skulle passe sammen.

Det viste sig, at jeg var i gode hænder. Trykning og montering forløb perfekt. Fra start til slut har jeg fået en absolut professionel service. Jeg er blevet rigtig godt rådgivet omkring mål, tryk, finish og detaljer.

Jeg er endt med et rigtigt godt produkt, som vi stolt kan bruge i mange sammenhænge og som binder vores øvrige markedsføringsmateriale godt sammen."

​​

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​