Gitte Lægård​, tekstildesign stud. v/Designskolen Kolding

ReklameTryks UV-Inkjet printer kan printe i formater op til 3x2 meter på stort set alle plane materialer.

Det har tektildesign-studerende​ fra Designskolen i Kolding, Gitte Lægård, prøvet kræfter med, og har opnået nogle virkelig interessante resultater med printede illustrationer i en installation om minder fra barndommen.

Gitte Lægård er i sidste fase af sin uddannelse som tekstil- designer. I hendes projekt har hun eksperimenteret med storformat print på klart plexiglas og hvidmalet hessian tapet (som sender tankerne tilbage til 70'erne).

Målet var at skabe en sanselig illustration omkring temaet "at visualisere minder" og skabe en følelse af at være i en proces, hvor man tænker tilbage på en svunden tid. 

Gitte Lægård valgte det transparente materiale for at kunne integrere tilskuerne i installationen. 

Billederne nederst er fra Gitte Lægårds projekt.

​Printeren jeg vil gå hånd i hånd med i den næste tid.

Af: Gitte Lægård, 27-10-2014


Til december starter jeg min afgang på designskolen kolding som tekstildesigner. Jeg har i mit seneste 6 ugers projekt, et idéudkast til en sanselig tekstilinstallation, valgt ReklameTryks laserprinter til formålet. Denne type printer er forholdsvis ny på markedet og kan printe på nærmest alle plane materialer som træ, fliser, plexiglas osv. Jeg var med det samme overbevist om, at jeg vil gå hånd i hånd med den i min afgang. I forhold til måden jeg arbejder med det tekstile medie på, store formater med print på anderledes flader som uldfilt, hessian og plexiglas, er ReklameTryks printer den bedste på det danske marked med en printflade på op til 3 meter i bredden.

Som tekstilprintdesigner udfordrer jeg den gængse brug af print på papir og stof vha. de nyeste teknikker indenfor print. Med denne maskine åbnes der op for helt nye muligheder, som jeg vil udfordre yderligere i min afgang.

Gitte Lægårds afgangsprojekt kan følges her:

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​