Uhrskov Vinhandel, Herning

I forbindelse med Uhrskov Vinhandels udvidelse af butikken på Bredgade i Herning, har ReklameTryk ideudviklet sammen med indehaverne og produceret en række grafiske elementer til de nye flotte lokaler.

Der blev bl.a. produceret tekst og grafik i vinduesfolie, og bogstaver skåret i såkaldte sandwich-plader i børstet aluminium (Office, Toilet, Winetasters Room mm.).

Der blev også eksperimenteret med UV-Inkjet storformat print på både gamle laminat bordplader og store træfinér plader, der fik nye spændende udtryk med billeder fra gamle dage. Også flere døre fik en tur gennem UV-inkjet printeren, og fremstår i dag med sjove ordsprog fra vinens verden på én af dørene, mens en anden har fået en flot vinrød farve med en liste over de legendariske vine fra det store franske vinhus Louis Jadot.

Derudover blev der produceret øl-brikker og displays til disse i bølgepap, A-skilte i træfinér og kæmpe outdoor facadebanner til butikkens Grand Opening.​

​I samme forbindelse fik Uhrskov Vinhandel også produceret en 2 meter høj whisky flaske printet på træfinér i vores UV-Inkjet printer og konturskåret på vores digitalt styrede skærebord, der kan skære i stort set alle materialer helt ned i mindste detalje.


Whisky flasken var en kopi af Årets Julemalt 2013, - en Single Malt Scotch Whisky produceret eksklusivt for danske whisky forhandlere og en opsigtsvækkende gimmick i butikken i forbindelse med lanceringen.
Uhrskov Vinhandel er en familieejet virksomhed, der ejes og drives af brødrene Anders & Kristian Uhrskov.


Hvis du ønsker du, at se yderligere inspiration til indretning og design af din butik, så tryk her: Butiksindretning.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​