Rikki Vanggaard

I forbindelse med at Rikki Vanggaard flyttede modebutikken af samme navn fra Th. Nielsens Gade til Skolegade 7 i Herning fik ReklameTryk til opgave at skabe et romersk loft i de nye butikslokaler. Opgaven blev løst med storformat print af romerske hvælvinger på plader af 3 mm opskummet PVC i et format på 3x2 meter, som blev samlet og limet op på loftet med et super flot resultat til følge.

Det romerske loft blev suppleret af et storformat printet tapet (1 x 2,9 meter) med motiv af en ægyptisk sfinx. Udstillingsborde blev lavet af sortmalede EUR paller med topplader af 5 mm klar acryl med logo påtryk.

I alle 3 prøverum blev der lavet lampeskærme i klar acryl med spejlvendt logopåtryk og endeligt blev der lavet leverandør bannere til ophæng i prøverum og butik.

​Rikki Vanggaard sælger mode fra det store udland, som hun finder på sine mange rejser til bl.a. Paris, Istanbul, London og Rom - Tøj, som man ikke finder andre steder. Hun sætter en ære i at give kunderne en god oplevelse og laver ofte events i butikken, hvor espresso maskinen altid summer.

Rikki Vanggaard
Skolegade 7
7400 Herning
www.rikkivanggaard.dk

ReklameTryk Herning - Trykkeri & Print Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​