Rikki Vanggaard

I forbindelse med at Rikki Vanggaard flyttede modebutikken af samme navn fra Th. Nielsens Gade til Skolegade 7 i Herning fik ReklameTryk til opgave at skabe et romersk loft i de nye butikslokaler. Opgaven blev løst med storformat print af romerske hvælvinger på plader af 3 mm opskummet PVC i et format på 3x2 meter, som blev samlet og limet op på loftet med et super flot resultat til følge.

Det romerske loft blev suppleret af et storformat printet tapet (1 x 2,9 meter) med motiv af en ægyptisk sfinx. Udstillingsborde blev lavet af sortmalede EUR paller med topplader af 5 mm klar acryl med logo påtryk.

I alle 3 prøverum blev der lavet lampeskærme i klar acryl med spejlvendt logopåtryk og endeligt blev der lavet leverandør bannere til ophæng i prøverum og butik.

​Rikki Vanggaard sælger mode fra det store udland, som hun finder på sine mange rejser til bl.a. Paris, Istanbul, London og Rom - Tøj, som man ikke finder andre steder. Hun sætter en ære i at give kunderne en god oplevelse og laver ofte events i butikken, hvor espresso maskinen altid summer.

Vil du gerne vide mere om, hvordan du ellers kan indrette eller lave flot og iøjnefaldende udsmykning til din butik? Så kan du læse mere om det på Butiksindretning og se hvad du har af muligheder.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​