Mr Dohm & Jydepotten i Herning fejrer 50 års jubilæum

I den forbindelse har ReklameTryk fået til opgave at trykke flotte jubilæumsmagasiner til omdeling i Herning og opland, samt producere diverse instore- og outdoor elementer i storformat print til de 2 jubilar butikker.

Mr Dohm har bl.a. fået produceret kæmpe udgaver af konturskårne "Habitjakker" printet på vinylmåtter, til at lægge på gaden fra butikken og op til hovedgågaden.

Udenfor butikken bliver man mødt af et helt nyt Mr. Dohm facadeskilt, printet på sort alu sandwichplade og påmonteret konturskåret Mr Dohm logo i børstet alu.

Selve butikken er blevet udsmykket med fotos fra gamle dage printet på 16 mm falconplade og 20 stk. konturskårne "habitjakker" printet på 2 mm karton og monteret i loftet sammen med 40 stk. af samme i et mindre format, der hænger rundt omkring i butikken. Ligeledes kan man opleve en 2,40 meter høj udgave af den konturskårede "habitjakke" printet på 3 mm stadur og monteret på fod.

Alt sammen produceret af ReklameTryk, ligesom vi også har stået for opsætning og tryk af 24 sider jubilæumsmagasin og invitationer til kunder, forretningsforbindelser og venner af huset.

​Hos livsstilsbutikken JydePotten er der også gjort rigtig meget ud af jubilæet. Her bliver kunder budt velkommen af kæmpe selskabs kjoler ved begge indgange til butikken. Kjolerne er printet på 2,5 mm vinylmåtter på UV-Inkjet storformat printer.

Kjole motivet går igen i de konturskårne vinduesfolier, som udsmykker vinduespartierne i butikken.

Derudover har ReklameTryk også stået for produktion af plakater til A-skilte, invitationer til kunder, forretningsforbindelser og venner af huset og har desuden lavet opsætning af annoncer til magasinet X-Klusiv og JyllandsPosten samt lavet opsætning, tekst, foto og tryk af 20 siders jubilæumsmagasin.

I vores Idébank lancerer vi løbende en række kunde cases på trykte instore elementer og POS materiale, der viser, hvad vi kan lave med vores maskinpark. Følg med og få inspiration til, hvad du kan gøre for dine kunder.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​