Hæfter

Hæfter defineres som en samling af ark/sider i et givet format, som er foldet og samlet med hæfteklammer i ryggen. Det er også muligt at hæfte med såkaldte øjeklammer, hvis hæftet f.eks. skal kunne sættes ind i et ringbind eller lign.

Antal sider i et hæfte

Hæfter kan laves med 8 – 96 sider, når blot sideantallet er deleligt med 4 for optimal produktion. Hvis antallet af sider når over 48 sider, bør man dog overveje limet ryg i stedet, da det giver et langt flottere resultat.

Hæfter med omslag

Der kan laves særskilte omslag i en anden papirkvalitet og med andre specifikationer end resten af indholdet. F.eks. kan et omslag laves som 3-fløjet eller 4 fløjet omslag og med forskellige typer af finish, præg og/eller lak.

Beregn selv prisen

Mulighederne er mange, og i ReklameTryks webshop kan du hurtigt og nemt finde prisen på tryk af hæfter med de specifikationer, du ønsker. Se f.eks. prisen ved forskellige oplag, forskellige papirkvaliteter, forskellige typer af omslag osv.

Bestil med det samme

Når du har trykfilen klar, kan du gennemføre din bestilling og uploade din trykfil direkte i webshoppen, når du bestiller. - Det er super nemt.

ReklameTryk Herning - Trykkeri & Print Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​