Gratis malebog til alle børn​

Vi er i en tid, hvor vi ikke har så stor mulighed for at se og underholde hinanden. Vi er i en tid, hvor det bedste vi kan gøre for os selv og for dem omkring os er at holde sammen - hver for sig.

Men - vi er også i en tid, hvor vi faktisk HAR tid - tid til fordybelse  og tid til kreativitet. En tid hvor mange stopper op og trækker vejret på trods af situationen.

Derfor har ReklameTryk lavet denne malebog til alle børn og barnlige sjæle, som vil udfordres kreativt. Det er en 20 sidet A4 malebog.

I vores branche er kreativitet en stor del af hverdagen, og hvordan kan vi styrke branchen bedre end ved at lade børnene udfolde sig kreativt?

Malebogen er lavet i samarbejde med den lokale kunstner Jesper Nørgaard, som står for alle de flotte og anderledes illustrationer

Bogen er helt gratis, det eneste du selv skal betale er forsendelse.

Forsendelse for en bog = 30,-

​Forsendelse for 2 bøger eller flere = 50,- (dog maks en bog pr. barn)

Det eneste du skal gøre er at sende en mail til malebog@reklametryk.dk med navn og adresse og så skrive hvor mange bøger du gerne vil have.

Samtidigt skal du lave en MobilPay til: 82625 med en tekstbesked med dit navn og adresse (det er vigtigt at navnet du overfører penge fra svarer til navnet i mailen) så sender vi en eller flere malebøger din vej.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​