Folietryk

Folietryk – raffineret, detaljeret og knivskarpt​

Grundet en stigende efterspørgsel efter eksklusive tryksager med folietryk, tog ReklameTryk i 2017 et vigtigt skridt og investerede i en såkaldt Kluge.

Avanceret maskine til stans, præg & folietryk

Klugen er en af markedets mest avancerede maskiner til folietryk. Den kan lave både udstansning, præg og folietryk i en helt unik detaljeringsgrad, som ingen andre i Danmark kan konkurrere med.

Maskinen kan levere resultater i så små og fine detaljer og fuldstændig præcist, at vi kan imødekomme selv de mest kræsne og kvalitets bevidste kunders krav.

Den kan desuden trykke folie på papirkvaliteter helt ned til 90 gram. – Og stadig levere et knivskarpt resultat helt ned i de mindste detaljer.

Ligeledes kan den lægge folie oven på et præg. Her vil folien ligge 100% præcis og skarp i kanten.

Kontakt os

Ønsker du folie på dine tryksager kan du få et uforpligtende tilbud ved at sende en mail til tilbud@reklametryk.dk. Har du andre spørgsmål til folietryk kan du ringe til vores grafiske konsulenter på 97 14 14 55. Du kan også besøge vores webshop her.

Vores konsulenter er klar til at rådgive dig. Med mange års erfaring i branchen finder vi det rigtige grafiske udtryk til dit tryk.

Hvis du mangler en idé til tryksager, så kan du få inspiration her: Tryksager.