Facadeskilte & reklameskilte​

Facadeskilte eller andre typer af reklameskilte i store formater giver større synlighed omkring din virksomhed eller dit budskab.

Facadeskilte er virksomhedens ansigt udadtil, og det er noget af det første dine besøgende ser inden de kommer ind i butikken. Derfor er det vigtigt, at dit facadeskilt harmonerer med, hvad I står for. Det sikrer nemlig, at dine kunder får et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed.

Skilte Materiale

Vi anbefaler at lave facadeskilte i alu-sandwich plade, som tåler al slags vejr og holder meget bedre end andre typer af skilte materiale. 

Alusandwich plader fås i hvid, sort, børstet stål-look og en række farver. Den hvide er velegnet til tryk, mens de øvrige typer egner sig til f.eks. konturskårede bogstaver og tekster til skiltning, som vi bl.a. har lavet som facadeskilte til Uhrskov Vinhandel i Herning og engrosvirksomheden Steffen Sten ApS i Odense m.fl.

Reklameskilte til andre formål kan fås i andre materialetyper, som passer til anvendelsen.

​Kontakt en af vores grafiske konsulenter på tlf. 97 14 14 55 og få en snak om mulighederne.

Klar til at bestille dine skilte?

I ReklameTryks webshop kan du hurtigt og nemt beregne prisen på produktion af facadeskilte og reklameskilte i lige præcis det format, du ønsker. 

Du kan desuden beregne priserne ved forskellige typer af materialer afhængigt af, om det er et facadeskilt eller et reklameskilt, og dermed hvilken holdbarhed, der kræves. Vælg desuden mellem 3 forskellige leveringstider.

Har du allerede trykfilen klar, kan du gennemføre din bestilling med det samme og uploade din trykfil direkte i webshoppen, når du bestiller​.​

Klik på den grønne knap for at se priser og bestilling af Facadeskilte & Reklameskilte.

Priser på trykning

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​