Facadebanner​

Hos ReklameTryk leverer vi dit facadebanner med lige præcis det motiv og design du ønsker. Du kan med fordel bruge facadebanner, hvis din virksomhed er placeret ud mod en trafikeret vej eller en plads. 

Det giver en utrolig god eksponering til forbipasserende. Flere af vores kunder vælger, at fremvise deres seneste nyheder, tilbud, produkter og meget mere, når de får sat et facadebanner op. Har du andre idéer, kan vi naturligvis også hjælpe med det.

Facadebanner Materiale

Til facadebanner anbefaler vi print på presenning. Presenning er en ugennemsigtig kraftig plast kvalitet, som mest minder om en voksdug. 

Den kan tørres af med en fugtig klud og dermed genbruges flere gange. Presenning egner sig godt til udendørs brug og er derfor velegnet til eksempelvis facadebanner.

Tilvalgsmuligheder

​Der er flere tilvalgsmuligheder i forbindelse med montering af ophæng i banneret. F.eks. kan et banner leveres med rundjern i top og bund eller øjer til ophæng for hver 50 eller 100 cm efter eget valg el. lign.

Du kan se eksempler på facadebanner, som vi har lavet til Uhrskov Vinhandel og Superwood.

Bestil dit facadebanner på ReklameTryk Webshop ved at klikke på den grønne knap.

Hvis du ikke skal bruge facadebannere men en anden type banner, så har vi naturligvis andre alternativer. Du kan også bestille stilladsbanner og messebanner hos os.

LIGE NU - SPAR PENGE PÅ FACADEBANNER!

  • 20 % rabat på 400 g​r presenning på dit tryk af facadebanner.​

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​