ReklameTryk har CO2 neutrale websites og facebook side​

Både ReklameTryk.dk og ReklameTryk-Webshop.dk er CO2 neutrale websites. Det er de, fordi ReklameTryk gennem medlemsskab af ordningen "CO2 Neutral Website" kompenserer for den CO2 udledning, som de 2 hjemmesider genererer.

Alle hjemmesider udleder CO2, både via den strøm, der bruges på de servere, der hoster hjemmesiderne og via de besøgendes computere og skærme.

Gennem ordningen "CO2 Neutral Website" bidrager ReklameTryk til CO2 reducerende projekter rundt omkring i verden. Det kan være alt fra opførelse af nye vedvarende energikilder, som vindmøller, til installation af energieffektive komfurer i Afrika, så de afrikanske familier, som før har lavet mad over bål, kan lave mad på en mere miljøvenlig og sund måde. Indtil nu (2017) har ca. 86.000 mennesker i Afrika fået installeret energieffektive komfurer. Flere kommer løbende til, efterhånden som projektet skrider frem. Derudover er der også blevet bygget vandboringer, som erstatter behovet for kogning af vand, som også har foregået over åbne bål. 


​Projekterne er alle godkendt af 'Gold Standard', som er den højeste kategori af klimaprojekter og oprindeligt startet af WWF -Verdensnaturfonden.

Læs mere om ordningen på www.ingenco2.dk

Certifikat for ReklameTryk.dk:​​​

Certifikat for ReklameTryk-Webshop.dk:​​

CO2 neutral facebook side​

​Derudover er ReklameTryks facebook side også CO2 neutraliseret efter samme koncept som ovenstående.

Læs mere her om denne ordning på Vitapus.dk​​

Ønsker du at se, hvilke andre tiltag vi gør for at leve op til miljøvenlig og bæredygtig produktion? Så kan du læse mere om det her: Miljømærkninger.

​Certifikat for ReklameTryks facebook side​:​

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​