Byggepladsskilte​

Byggepladsskilte er ganske vist et lovkrav på byggepladsen, men det er faktisk også rigtig god markedsføring for din virksomhed. Mange mennesker er naturligt interesseret i, hvad der bliver bygget, og så er det da også interessant at vide, hvem der står bag projektet.

​Lovpligtige Byggepladsskilte

Det er SKAT, der stiller krav om, at der skal være synlige byggepladsskilte på alle byggepladser på privat grund (dvs. grunde ejet af privatpersoner, virksomheder eller selskaber). 

Der er også en række krav til hvilke informationer, der skal fremgå af de opstillede byggepladsskilte, hvordan de skal placeres på byggepladsen osv. Det kan du læse meget mere om på SKAT's hjemmeside her: SKATs regler for byggepladsskilte

Få byggepladsskilte i høj kvalitet

ReklameTryk kan levere byggepladsskilte i høj kvalitet, i mange forskellige materialer og størrelser, og ikke mindst til en rigtig god pris. Alusandwich er dog den skilteplade, der er mest velegnet til byggepladsskilte. 

Med et byggepladsskilt fra ReklameTryk slår du to fluer med et smæk - du lever op til SKATs lovkrav om lovpligtige byggepladsskilte og samtidig skaber du positiv eksponering af din virksomhed.

Bestil byggepladsskilte i ReklameTryks Webshop

Du kan også bestille byggepladsskilte i ReklameTryks webshop​, hvis du allerede har trykfilen klar. Her beregner du selv prisen på dit byggepladsskilt i det materiale og den størrelse, du ønsker, uploader trykfilen direkte i webshoppen og godkender, hvorefter skiltet bliver leveret på den anførte adresse i løbet af få dage. Det er super nemt.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​