Hvad er en Brochure/Folder?

En brochure/folder er et ark papir, som er foldet min. én gang. En brochure eller folder kan således være 4 sidet, 3 fløjet eller 4-fløjet med forskellige falsetyper.

På ReklameTryk Webshop kan du selv beregne trykpriser på en lang række standardformater og bestille med det samme. Det er hurtigt og nemt, og du får samme høje trykkvalitet og leveringssikkerhed, som hvis du bestiller hos en af vores grafiske konsulenter. - Det er bare billigere, fordi du selv laver tastearbejdet.

Hvad er forskellen på en brochure/folder og et løsblad?

Løsblade er enkelt-sider, mens brochurer/foldere er falset mindst én gang. 

En brochure bruges især til formidling af information om f.eks. en virksomhed eller dennes produkter/services (profilbrochurer), et vigtigt budskab, en begivenhed, beskrivelse af en turist attraktion el. lign.

Man kan vælge at omdele sin brochure eller folder som handouts, når man møder folk face-to-face på gaden, på messer eller lign., men der er også steder, hvor man kan få lov at placere sin brochure enten på disken i en butik eller i dertil opstillede brochure holdere.

Indhold og budskab i din brochure

Det er dog af afgørende betydning, når du udtænker dit layout og indhold til brochuren, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvad der skal få folk til at modtage, beholde og gemme lige præcis DIN brochure.

Hvilken viden er det, du vil berige verden med og hvorfor er den relevant for lige præcis dem, du giver dine brochurer til?

Du kan starte med at spørge dig selv, hvad der får dig til at beholde en brochure, som du har fået stukket i hånden?

  • Lækkert layout
  • Super godt tilbud, evt. en rabatkode, som kan bruges i lang tid
  • Vigtig og brugbar information
  • Et aktuelt arrangement

Hold budskabet i din brochure simpelt og enkelt. Hvis du vil fortælle for meget, risikerer du et rodet budskab, som er svær at afkode for modtageren.

Papirvalg og specielle effekter

Det er også vigtigt, at din brochure i papirvalg og evt. specielle effekter understøtter dit budskab. Tryk af brochure med et grimt og ugennemtænkt layout har ikke mange overlevelses muligheder, men hvis du derimod har kælet for detaljerne og evt. valgt noget lækkert papir eller specielle effekter som præg, specialfarver, tryklak eller lign., så vil modtagerne lynhurtigt kunne fornemme, at der er tale om en seriøs budbringer. 

LIGE NU - STORE RABATTER PÅ BROCHURER - FOLDERE!

  • 25 % rabat på alle brochurer med 130g, 150g & 170g silk.

Ønsker du at få trykt dine brochure/folder med folietryk, præg eller andre smarte efterbehandlinger og papirkvaliteter som ikke tilbydes i webshoppen bedes du sende en forespørgsel på tilbud@reklametryk.dk.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​