Boblekuverter

Hos ReklameTryk kan du finde vores udvalg af billige boblekuverter. Boblekuverter er særdeles velegnet til sarte genstande, der skal beskyttes under forsendelsen. De kan anvendes til forsendelse af mange forskellige produkter som f.eks. vareprøver, accessories, bøger, ure m.m.

Boblekuverter er indvendigt foret med bobleplast, som er vandafvisende og giver sarte komponenter optimal beskyttelse mod tryk, stød og slag. Derudover er kuverterne lette som luft, hvilket giver store besparelser til porto.


Ikke nok med, at slidstyrken er høj og kvaliteten er i top, så får du også boblekuverter, der er FSC® certificerede, hvilket kort sagt betyder, at vi opfylder betingelserne for miljø og bæredygtig produktion. 

Bestilling af Boblekuverter

På ReklameTryk Webshop kan du hurtigt og nemt beregne prisen på boblekuverter ved forskellige oplag og formater. Du kan desuden selv vælge, hvor hurtigt, du vil have din ordre leveret.

Du har også mulighed for at bestille plastik clips til at forstærke lukningen med. Plastik clips bestilles i poser af 1000 stk.

Klik her for at bestille billige boblekuverter på ReklameTryk Webshop.

Er det ikke det, du søger efter, så har vi heldigvis andre alternativer. Du kan nemlig få Forsendelsesposer, Prøveposer & Papbagside Kuverter hos os.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​