Bilfolie​

Firmabiler kommer ofte vidt omkring og er et rigtigt godt medie til markedsføring af vigtige budskaber, og hos mange virksomheder ligger der her et uudnyttet potentiale for ekstra eksponering af virksomhedens navn eller budskab.

Med en bilfolie kan du nemlig omdanne firmabilen til en mobil reklamesøjle og skabe synlighed omkring din virksomhed, selv når du er på farten.

​Bilfolien fås i forskellige vejrbestandige typer alt efter, om det skal bruges til kortvarige kampagner eller kunne modstå vind og vejr i flere år.

Bestilling af bilfolie

ReklameTryk Webshop kan du bestille ensfarvet og konturskåret Bilfolie både som stickers og streamers til delvis eksponering på bilen eller som større flader til de helt store budskaber.

Er du interesseret i bilfolie med tryk i flere farver (som f.eks. på campingvognen nedenfor), så ring til ReklameTryk på telefon 97 14 14 55 og bed om en samtale med en af vores grafiske konsulenter, som kan give et særskilt tilbud.​

Overvejer du også udsmykning til dit vindue, kan du naturligvis også få det hos ReklameTryk. Vi leverer folie til vinduer i absolut høj kvalitet. Se mere her - Vinduesfolie.

​​

ReklameTryk Herning - Trykkeri & Print Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​