Omslagsmapper - tilbudsmapper​

Har du vigtige dokumenter eller tilbud evt. med flere bilag, som skal præsenteres for en kunde eller forretningsforbindelse, så er det altid en god ide, at præsentere materialet på en ordentlig måde.

Det kan du gøre ved at designe dine egne omslagsmapper/ tilbudsmapper. De kan laves i flere forskellige formater, så de passer lige netop til dit behov og det antal sider, som mappen skal kunne indeholde.

Omslags-/tilbudsmapperne kan du bestille direkte i ReklameTryks webshop, hvor du kan vælge mellem 6 forskellige stanseforme.

Nogle har 5 mm ryg og dermed plads til mange papirer, andre har visitkort holder i enten sideflap eller bundflap. Der er desuden forskellige lukkemekanismer på de forskellige stanseforme.

Når du skal lave trykfiler til en omslagsmappe, som du bestiller gennem ReklameTryks webshop, er det vigtigt, at du har downloaded og brugt en af vores stanseforme. Der er en nem vejledning i webshoppen.

Omslagsmapper laves som standard på 300 grams Silk. Silk er en bestrøget papirkvalitet med en silkeagtig overflade, som er særligt velegnet til 4-farvet billedtryk.

Der er også mulighed for at vælge flere forskellige overflade behandlinger, som forstærker tryksagen og giver en flot finish.

Klik herunder og download en af vores

stanseforme til omslagsmapper​:

ReklameTryk Herning - Trykkeri & Print Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​