Bogbinderi og færdiggørelse - Prikken over i'et​

​I ReklameTryks top moderne inhouse bogbinderi kan vi både samle, lime, false, perforere, bukke, hæfte og skære.

ReklameTryk har konstant fokus på udvikling, og i de seneste år har vi foretaget massive investeringer i flere nye maskiner til vores bogbinderi for at styrke kapaciteten, optimere alle processer og sikre den bedste kvalitet og leveringssikkerhed.

Det har bl.a. resulteret i en helt ny Wohlenberg boggade med 16 stationer til limbinding af bøger og hæfter. Det betyder, at vi nu kan reducere produktionstiden væsentligt på denne type opgaver, som før blev lagt ud til underleverandører.

Kombinationen af prepress, trykkeri og bogbinderi i samme hus har vist sig effektiv med henblik på at sikre den bedste kvalitet til absolut konkurrencedygtige priser og korte leveringstider

Færdiggørelse​

Efterbehandlingen er en vigtig del af totalløsningen, som kan give din tryksag iøjnefaldende effekter og et helt unikt udtryk. Reklametryk tilbyder en lang række specialbehandlinger som eksempelvis præg, udstansning, kachering, diverse folier og lakoverflader.

Brug f.eks. en partiel UV-lak til at fremhæve udvalgte områder (overskrift, logo eller billede) på en tryksag, så delene får glans eller fremstår mere tydeligt.

Præg kan også give en flot effekt på en tryksag og fremhæve udvalgte områder. Præg kan både være ophøjet eller nedfældet.

Vi har i 2017 investeret i en af markedets mest avancerede maskiner til folietryk, som kan imødekomme selv de mest kræsne kunders krav til raffineret og detaljeret folietryk evt. kombineret med ophøjet eller nedfældet præg. 

Dertil er der kommet en maskine til udstansning af helt unikke special opgaver, som hidtil ikke har kunnet løses i Danmark til konkurrencedygtige priser.

Kort sagt, så kan vi forvandle dine grafiske idéer til fuldendte og helt unikke løsninger.

Ring til os på telefon 97 14 14 55 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dine tryksager.

ReklameTryk Herning - Trykkeri & Print Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​